Susret turističkih organizacija Istočnog Sarajeva i Trebinja na Brusu

There are no translations available.

Turistička organizacija Istočno Sarajevo će u petak, 1. decembra 2017. godine ugostiti Turističku organizaciju Trebinja i medije iz Hercegovine, u okviru nastavka zajedničke saradnje, započete u aprilu, potpisivanjem protokola o saradnji u Trebinju.

Predstavljanje ponude na sajmu "Lorimеs 2017" u Banjaluci

There are no translations available.


U pеriodu 16. do 19.11.2017. godinе Turistička organizacija Istočno Sarajеvo će učеstvovati zajеdno sa Olimpijskim cеntrom Jahorina i Udružеnjеm hotеlijеra Jahorina na zajеdničkom štandu sa Turističkom organizacijom Rеpublikе Srpskе na Banjalučkom vеlеsajmu "Lorimеs 2017" - Sajam lova, ribolova, turizma, еkologijе i sporta.

Planirano je da se predstave novitеti na Jahorini kao i u Ski cеntru Ravna planina, zatim ponuda Trеbеvića te pеćina Orlovača.


Održan sastanak sa predstavnicima Grada, opštine Čajetina i TO Zlatibor

There are no translations available.

Predstavnici grada Istočno Sarajevo, opštine Čajetina i turističkih organizacija dogovorili su se danas da u narednom periodu potpišu protokol o saradnji koji će izroditi neku novu ideju, a prije svega kreiranje zajedničkog turističkog proizvoda koji će biti atraktivan za turiste.

Najava: TO Istocno Sarajevo na sajmu u Novom Sadu

There are no translations available.


alt

Na 50. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u periodu 05. - 07. oktobra u Novom Sadu predstavićemo turističku ponudu Jahorine, Trebevića i Istočnog Sarajeva kao gost na štandu Turističke organizacije Vojvodine, u dijelu na kojem će izlagati partneri iz regiona zajedno sa TORS-om koja će predstaviti turističku ponudu Republike Srpske.

Od ove godine sajam se koncepcijski redefiniše u sajam receptivnog turizma u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima što nam daje ponebnu šansu za plasman ponude.

Jahorina je turistička destinacija koju godišnje posjećuje veliki broj stanovnika Novog Sada i čitave Vojvodine što je, između ostalog, rezultat dobrih promotivnih aktivnosti, te je u skladu sa navedenim, ovo idealna prilika za one koji još uvijek nisu posjetili našu regiju da se direktno na sajmu upoznaju sa turističkom ponudom našeg grada.