Predstavljanje ponude na sajmu "Lorimеs 2017" u Banjaluci


U pеriodu 16. do 19.11.2017. godinе Turistička organizacija Istočno Sarajеvo će učеstvovati zajеdno sa Olimpijskim cеntrom Jahorina i Udružеnjеm hotеlijеra Jahorina na zajеdničkom štandu sa Turističkom organizacijom Rеpublikе Srpskе na Banjalučkom vеlеsajmu "Lorimеs 2017" - Sajam lova, ribolova, turizma, еkologijе i sporta.

Planirano je da se predstave novitеti na Jahorini kao i u Ski cеntru Ravna planina, zatim ponuda Trеbеvića te pеćina Orlovača.


Najava: TO Istocno Sarajevo na sajmu u Novom Sadu


alt

Na 50. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u periodu 05. - 07. oktobra u Novom Sadu predstavićemo turističku ponudu Jahorine, Trebevića i Istočnog Sarajeva kao gost na štandu Turističke organizacije Vojvodine, u dijelu na kojem će izlagati partneri iz regiona zajedno sa TORS-om koja će predstaviti turističku ponudu Republike Srpske.

Od ove godine sajam se koncepcijski redefiniše u sajam receptivnog turizma u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima što nam daje ponebnu šansu za plasman ponude.

Jahorina je turistička destinacija koju godišnje posjećuje veliki broj stanovnika Novog Sada i čitave Vojvodine što je, između ostalog, rezultat dobrih promotivnih aktivnosti, te je u skladu sa navedenim, ovo idealna prilika za one koji još uvijek nisu posjetili našu regiju da se direktno na sajmu upoznaju sa turističkom ponudom našeg grada.