Prezentacija ljetne ponude na Jahorini

U četvrtak, 10.08.2017 godine, od 11:00 časova na platou Poljice (terasa "Kolibe" hotela Termag) Olimpijski centar Jahorina zajedno sa Udruženjem hotelijera, Udruženjem vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo organizuje promociju ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine koja postaje destinacija broj 1 i u ljetnom periodu.


U okviru promocije ponude organizujemo konferenciju za medije, koktel dobrodošlice kao i mogućnost gratis korištenja mnogobrojnih sadržaja. Na konferenciji će govoriti V.D. direktora Olimpijskog centra Jahorina, predstavnik Udruženja hotelijera, Udruženja vikend kuća kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

Samo na 20 minuta vožnje od grada, pored svježeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti od kojih izdvajamo: panoramsku vožnju šestosjedom, šetnje planinskim stazama, vožnje mountain bikom (korpe šestosjeda imaju instalirane nosače za bicikle), voznju kvadovima, tjubing, paraglajding, paintball, branje ljekovitog bilja i borovnica, a pored odlične wellness i gastro ponude tu su i travnati fudbalski teren kao i tereni za male sportove.

Napominjemo da će svi posjetioci biti u prilici da besplatno koriste šestosjed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.

Nadamo se Vašoj podršci u smislu medijskog praćenja ove manifestacije.

Radujemo se Vašem dolasku na Jahorinu da zajedno uživamo u svim sadržajima koje ova planina nudi u ljetnim danima. Molimo vas da potvrdite dolazak najkasnije do srijede, 9.8.2017 godine do 13 časova.

Pobjegnite od gradske gužve i osvježite čula na planini.